Hiernaast vindt u enkele links naar sites die ook wij de moeite waard vinden. Per link vindt u ook een kleine beschrijving waarom we ze gekozen hebben om te vermelden.

Enkele goede adresjes

Oldtimerweb is niet enkel een plaats waar veel rondritten, meetings, enz bekend gemaakt worden; u vindt er ook wagens te koop en te huur voor bepaalde gelegenheden, tijdschriften en heel veel andere informatie over onze hobby.

De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw of beter bekend als de BFOV vertegenwoordigt de belangen van de eigenaars van oude voertuigen. Daarnaast kunt u steeds bij hen terecht voor vragen i.v.m. wetgeveing enz.
De BFOV werkt al sinds een aantal jaren samen met de verzekeringsmakelaar MARSH NV die een interessant verzekeringspakket heeft samengesteld voor alle clubleden van de federatie.

Reeds enkele jaren worden we op onze rondritten begeleid door enkele motorrijders van Het Brugs Begeleidingsteam. Naast het ons zo vlot en veilig mogelijk door het verkeer loodsen, maken ze soms ook foto's en filmpjes van onze wagens.