Kalender

WEST-VLAAMSE OLDTIMERCLUB


Slotrit

Ook laatste rit van het seizoen kan niet doorgaan !

Wordt de normaal laatste rondrit van het seizoen voor één keer de eerste rondrit die we dit seizoen kunnen inrichten? Die vraag heeft ons toch enkele weken beziggehouden. Gespannen afwachten welke kant de besmettingen uitgaan, afwachtend opvolgen welke maatregelen erop zouden volgen.


Helaas kan door social distancing en bubbels ook de laatste rit van het seizoen niet doorgaan. Een jaar zonder gezamelijke rondritten dus. Geen nieuwe baantjes leren kennen of een streek vanuit een andere invalshoek bekijken.

Althans niet samen.

Daar wij als vereniging niet samen op pad mogen, willen we u als lid alsnog de kans geven om te genieten van uw oldtimer en de rustige wegen van West-Vlaanderen. Wie wil, kan een rondrit aanvragen om deze zelf persoonlijk te rijden. We bezorgen u het parcours en u dient enkel zelf de stops te regelen.

De gemaakte route is 130 km lang en loopt van de rand van het Bulskampveld naar de Middelkerkse polders en weer terug. Uiteraard kan je zelf eender waar op de route inspringen want uiteindelijk wordt in een lus gereden. Interesse? Mail ons.

SLOTRIT

Zondag 20 september.

De "laatste" rit van het seizoen.

Geannuleerd.

CLUBFEEST

Zondag 22 november.

Smakelijke maaltijd in het kasteel van Moerkerke.

Meer info volgt.


2021

2020 was een jaar van willen maar niet kunnen.

Helaas hebben we geen enkele rondrit kunnen laten doorgaan. Hopelijk volgend jaar meer geluk.


© West-Vlaamse Oldtimerclub - Beernemsteenweg 38 - 8750 Wingene